آرد نخودچی

120,000 تومان

btn-back

خواستگاه:

  • خواستگاه مادر: نخودچی (Cicer arietinum)، خاورمیانه و هند.
  • خواستگاه محصول مورد نظر: ایران. دانه نخودچی دو آتیشه آسیاب شده.

خواص:

  1. در طب ایران (مزاج: گرم و خشک):
    • قوی‌ترین مقوی معده و روده، چاق کننده و خون ساز.
    • افزاینده قوای جنسی و جسمی، دافع بلغم و رطوبت.
    • زود هضم و زود جذب (به دلیل فرآوری نخودچی).
  2. در طب هند (آیورودا – بِیسَن):
    • گرم و خشک. مقوی و افزایش دهنده بافت‌ها (کافا) در بدن.
    • جذب کننده قوی رطوبت، مناسب برای پوست‌های چرب (به صورت ماسک).
  3. در طب چین (مزاج: گرم):
    • تقویت کننده چی طحال و معده، تامین کننده انرژی حیاتی.
  4. در طب مدرن (علمی):
    • فاقد گلوتن: جایگزین مناسب برای افراد دارای سلیاک و حساسیت به گلوتن.
    • پروتئین و فیبر بالا: مناسب برای رژیم‌های گیاه‌خواری، تنظیم قند خون (گلیسمیک پایین).
جدول ارزش غذایی طبع محصول (مزاج) چرخ حیات (بخش گیاه)
پروتئین بالا، فیبر، آهن، فاقد گلوتن گرم و خشک دانه (آرد شده)

 

کاربرد (بهبود):

  1. مناسب چه افرادی است: افراد دارای ضعف و لاغری، کم خونی، ضعف گوارش، حساسیت به گلوتن.
  2. مناسب چه بیماری‌هایی است: حساسیت به گلوتن (سلیاک)، ضعف عمومی بدن، کم خونی، سوء هاضمه ناشی از سردی.
  3. مناسب چه سیستمی در بدن است (پاکسازی و تقویت): سیستم گوارشی: مقوی معده و روده (تقویت)، سیستم خون ساز (خون ساز).

خوراک:

  1. نحوه استفاده کلاسیک محصول: شیرینی نخودچی، حلوا، آشپزی به عنوان غلظت دهنده.
  2. ترکیبات خلاقانه غذایی: حریره نخودچی (برای کودکان و افراد ضعیف)، ترکیب با آب برای تهیه ماسک صورت (ضد چربی پوست).

خوشمزه‌هایی که میشه باهاش درست کرد

شربت نعنا

یک توضیح کوتاه جذاب در حد ۱۰ کلمه یا کمی بیشتر

شربت نعنا

یک توضیح کوتاه جذاب در حد ۱۰ کلمه یا کمی بیشتر

شربت نعنا

یک توضیح کوتاه جذاب در حد ۱۰ کلمه یا کمی بیشتر

شربت نعنا

یک توضیح کوتاه جذاب در حد ۱۰ کلمه یا کمی بیشتر

محصولات مشابه